GTA V Bilgi

Grand Theft Auto V (kısaca GTA V veya GTA 5), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera tarzı video oyunu. Grand Theft Auto serisinin on beşinci oyunudur.
GTA 5 2013 Yılında 17 Eylülde Xbox 360 Ve Play Station 3 İçin Çıkmıştır. 2014 Yılında 14 Kasımda Play Station 4 İçin, 14 Nisanda PC İçin Çıkmıştır.

Oyunda Michael, Franklin ve Trevor isminde üç farklı karakter mevcuttur. Oyundaki üç karakterden her birinin farklı alanlarda farklı yetenekleri ve güçleri vardır. ÖrneÄŸin, Trevor eski bir savaÅŸ pilotu olduÄŸu için uçak, jet, helikopter ve diÄŸer hava araçlarını kullanma konusunda diÄŸer karakterlerden daha iyidir. Franklin ise otomobil ve motosiklet sürme konusunda diÄŸerlerine göre çok daha ustadır. Oyuncular karakterler arasında geçiÅŸ yapabilme imkanına sahip olacaklardır. Karakterler arasında geçiÅŸ yapılırken oyuncunun kullandığı karakterden Google Earth benzeri bir haritaya doÄŸru uzaklaşıp diÄŸer karaktere zoom yaparak geçiÅŸ yapılacaktır. Karakterler arası mesafe ne kadar kısa ise geçiÅŸ iÅŸlemide o kadar kısa olacaktır. Oyunda jet ski sürme, uçuÅŸ challenge’larına (uçuÅŸ okuluna benzer ölçekte uçak müsâbakaları) ve off-road müsâbakalarına katılma, paraşütle atlayış, akrobasi, yoga, triatlon yapma, tenis oynama ve golf oynama gibi birçok küçük etkinlik mevcuttur. Her bir karakterin ayrı hobileri vardır.

GTA IV'da seriye giren mobil telefon da bu seride biraz deÄŸiÅŸtirilmiÅŸ bir biçimde yer alacaktır. Mobil telefon daha çok internete baÄŸlanmak için kullanılacak. iFruit isimli yeni telefondan resimler çekip Rockstar Social Club‘a yükleyebilmeÇıkmıştır olanağı sunulacak. Telefonda aynı zamanda kamera, internet, kiÅŸiler, sosyal medya, bir takvim ve bitirilen bir görevi tekrar yapabilme olanağı sunan bir uygulama yer almaktadır. Ve aynı zamanda iFruit akıllı telefona indirilebilir.

GTA V'de önceki serilere göre daha çok araç bulunacak. Önceki serilerdeki kontrol sistemi, hemen hemen bu oyunda da aynı şekilde olacak. Ayrıca, Max Payne 3'deki multiplayer moduna benzer bir çoklu oyuncu modu olacaktır.

Oyunun haritasının Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV oyunlarının haritalarından daha büyük olduğu açıklanmıştır.Oyundaki haritalardan birisi ise,çöl arazili olan Manhunt adlı oyundan bildiğimiz carcer city olarak geçmektedir. Bazı özel korumalı bölgelerin dışında oyunun tüm haritası açık olacak ve başlangıçtan itibaren tüm haritayı gezmek ve keşfetmek mümkün olacaktır. Oyundaki coğrafi alan büyük ve geniştir. Dağlar, nehirler, göller, okyanuslar, askeri üsler, plajlar, tarım arazileri, ormanlar, çöller ve yoğun kentsel ortamlar mevcuttur. Okyanus tabanı ayrıntılı ve keşfedilebilmeyi bekler bir haldedir. Dalış kıyafeti, oksijen tüpü ve palet gibi dalış ekipmanlarıyla deniz altına dalabilmek mümkün olacaktır. Deniz altında doğal yaşamda mevcuttur. Bunun yanında deniz altında batıklara ve hazinelere ve zehirli mantarlara rastlamak mümkündür.

GTA San Andreas'taki istatistik özelliÄŸi bu oyunda da yer alacaktır. Her bir karakterin istatistik özellikleri bulunacaktır. Dayanma gücü, dayanıklılık, hız, araba sürüşü, niÅŸancılık ve “özel yetenekler” gibi istatistikler; sürüş, koÅŸu, atış vb. gibi aktiviteleri yaptıkça artış gösterecektir. Yine San Andreas oyununda olduÄŸu gibi bu oyunda da ev, garaj, iÅŸyeri satın almak veya kiralamak mümkün olacaktır. Taksi firması, tekne limanı, gece kulübü, golf sahası vb. gibi iÅŸyerleri oyuncular tarafından satın alınabilecek ya da kiralanabilecektir. Önceki oyunlarda da olduÄŸu gibi, karakterlerin saç, kıyafet ve dövmeleri özelleÅŸtirilebilecektir. Yine otomobiller ve motosikletler Los Santos Customs adlı dükkânda modifiye edilebilecektir. Oyunda silah menüsü önceki oyunlardan çok farklı bir ÅŸekilde tasarlanmıştır. Red Dead Redemption ve Max Payne 3 oyunlarındakine benzer bir ÅŸekilde silahlar artık dairesel bir menüden seçilecektir. Silahlar, lazer görüşü, dürbün, susturucu, fener ve çeÅŸitli yüksek mermi kapasitesine sahip ÅŸarjörlerle modifiye edilebilecektir.Oyunda aynı zamanda lipsync özelliÄŸi de bulunacaktır.
GTA V Trailer Türkçe Dublaj

En Düşük Gereksinimler

Ä°ÅŸletim Sistemi: Windows 7
Ä°ÅŸlemci: Intel Core i3 3.20 GHz veya AMD Athlon FX Serisi
RAM: 4 GB Ram BoÅŸ Hard Disk Alanı: 30 GB
Ekran kartı: NVidia GTX680 / (AMD) AMD Radeon HD 7970
Direct X: Dx 11

Ekran Görüntülerini Büyültmek İçin Herhangi Birine Tıklayın

PAYLAÅž:

Yorumlar

Ad

#Canlı TV 80 Yaşındaki Nine 80 Yaşındaki Nine 3D Film İzlerken Çekildi Ak47 Skins ak47-source Aksiyon Android Beceri Antivirus Araçlar Bakım Beceri Bilgisayarın Oyunlarını Yükleme Blog Resim Eklemede Hata Blog Resim Eklemede Sorunu Blogger Açma Blogger Dersleri Blogger Kurma Bulmaca burnin rubber oyna Call Of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Dublaj Canlı TV CD - DVD Araçları Cep Telefonu Markaları Hangi Ülkelerin? CF AK47 Crossfire CF AK47 Crossfire fiftydosyam CF AK47 Crossfire indir counter strike giriş Counter Strike Hileleri Counter Strike Source Hileleri counter strike wolfteam giriş Crack CS CS Hileleri Dersler Dizi Açıkları Dosya Sıkıştırma Programı Ekran Kayıt Programı fiftydosyam Format Format Atma Format Bittikten Sonra Format Yapma Geçmişten Günümüze Biz GTA VI Haberler HTML Deneme HTML Kod Deneme İndirme Yöneticisi Keleş Skinleri Kim 500.000 YTL iSTEMEZKİ Kim 500.000 YTL iSTEMEZKİ elligame Kim 500.000 YTL iSTEMEZKİ indir kim milyoner olmak ister kim milyoner olmak ister fiftydosyam kim milyoner olmak ister indir Kod Deneme Light Weight Ninja Light Weight Ninja download Light Weight Ninja fifty dosyam Light Weight Ninja fiftydosyam Light Weight Ninja indir Line Beyaz Lucas chess Lucas chess download Lucas chess elligame Lucas chess indir Macera map1.6 mapsource Masaüstü Diğer Masaüstü İçin Müzik Office Office Ve Reader Online Konuşma Oyun Bilgiler Oyun Crack p228source Resim Video Düzenleme Araçları sakla Satranç Satranç indir Savaş Sistem Gereksinimleri Solitaire 3D Solitaire download Solitaire elligame Solitaire indir Sonic Heroes Sonic Heroes download Sonic Heroes elligame Sonic Heroes indir Sonic Heroes Trial Sonic Heroes Trial download Sonic Heroes Trial elligame Sonic Heroes Trial indir Sorunlar Spor Strateji Team Viewer Tekno Sorunlar televizyon Temalar PC Torrent Dosya İndirme Trust Rating'den Nasıl Kurtulurum Türkün Uzayla İmtihanı Türkün Uzayla İmtihanı İzle TV Uzak Kontrol Video Oynatıcı Wolfteam giriş yama Yarış Yaşlanmayan Canlı Türü Bulundu Youtube Açılmıyor Youtube Açma Youtube Açma Programsız Youtube Engellendi YouTube Video İndirme YouTube'Dan Video İndirme Zeka
false
ltr
item
Jedan Etire: GTA V Bilgi
GTA V Bilgi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFu1JGfPI_MRGOaN4FnfitqVpmYQ3Q6EVqbwl8PhnOtXmpL5pl-AAMHjp3Pd0itvrL9-4YmWLvtBOT6xNJ-CEiK1imEACCfC6YZJgbjIFVipEjktNd8PI0su487Htz1S88WxJ49z2YB34/s1600/GTAV1.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFu1JGfPI_MRGOaN4FnfitqVpmYQ3Q6EVqbwl8PhnOtXmpL5pl-AAMHjp3Pd0itvrL9-4YmWLvtBOT6xNJ-CEiK1imEACCfC6YZJgbjIFVipEjktNd8PI0su487Htz1S88WxJ49z2YB34/s72-c/GTAV1.jpeg
Jedan Etire
http://alfadosyam.blogspot.com/2014/07/gta-v-bilgi.html
http://alfadosyam.blogspot.com/
http://alfadosyam.blogspot.com/
http://alfadosyam.blogspot.com/2014/07/gta-v-bilgi.html
true
1237532763739503314
UTF-8
Herhangi bir Mesaj bulunamadı TÜMÜNÜ GÖSTER İncele Cevap Cevap İptal Şil AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR Tümünü Göster SİZİN İÇİN ÖNERİLENLER ETİKET ARŞİV ARA TÜM YAYINLAR Aradığınız sayfa ile ilgili bir şey bulunamadı. AnaSayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sl Çrş Prş Cm Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağu Eyl Ekm Kas Arl just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy